Tettes blogg

Tettes blogg

Matildas skor räddar mig!!!

Juni 2009Posted by Tette Tue, June 23, 2009 23:54:39

Jag rider!!!! smileyDet har jag gjort i tre dagar nu. Stelt och öm i vänsterfotensmiley tur då att Matilda har större fötter än mig så jag kan låna hennes skor!!! Då kan jag linda stödbandage runt foten och få plats i skorna! Så är det bara att bita ihop för rida det ska jag!

Tjejerna har hållit igång alla hästar i kondition, longering och dressyr. Så jag har nu hoppat de här tre dagarna. Hästarna är glada att få hoppa!smiley Imorgon åker jag till Anita Sande och hoppar LAGANA, LUTRICIA, SAMBA, GINA, AMOORINA och ACINDO SB. De hästarna ska tävla nu i helgen så jag behöver hoppa dem på Anitas bana och träna för henne så alla bitar sitter på plats!

Tävlingen är i Årsta Runsten och det ska ju bli fint väder!!! Jag ska ta och uppdatera min tävlingsplanering på hemsidan så ni ser vart jag ska tävla!

Pappa har börja slå vårat hö idag så på torsdag ska jag vända det med lilla traktorn. Vi tar in allt hö själva och har så mycket att det räcker hela året. Riktiga bönder är vi allt ibland! Tack Pappa för att du nöter på i traktorn!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by mrtilda Wed, June 24, 2009 23:37:42

haha;) du är rolig du ulle!!:) skorna är stora för mig med:D

Posted by Ulle Wed, June 24, 2009 12:16:11

Ja du får ta m dig dem STORA skorna i helgen=) Jag tar m mig cykel, så vi sparar på Årstas skottkärror;) Ska iväg o handla mat o godis ikväll så vi inte svälter!! KRAM