Tettes blogg

Tettes blogg

ACINDO SB vann Hallstahoppet!

April 2011Posted by Tette Sun, April 24, 2011 11:38:34

Det var tävling i fredags på Hallsta Ridklubb. Fin tävling med lagom mycket starter. Fina hinder och bra ordnat. Det var tre klasser, 1 meter, 110 och 120. Den sista klassen heter Hallstahoppet och har fina prispengar till segaren, nämligen 1500 kr! Det är inte illa på en regional endags tävling.

Vi hade med sex hästar från stallet.

Johanna tävlade CARLINA SB.Det var hästens första start i år och de hoppade 1 meter klassen. Bra runda som var avspänd och rytmisk. Ett nedslag blev det. Både Johanna och CARLINA SB var jätteduktiga!

Jag startede de andra hästarna som var TIPTON, LOOPEZ SB, GINA, CAHLUA, ACINDO SB.

TIPTON var fin i båda klasserna. Ett nedslag blev det i 110. I 120 var han felfri på hinder.Jag gjorde en avsktning för jag tyckte han tappade lite focus och inte var med på distansen till kombinationen. Istället för att trycka tilll honom och han kanske skulle bli störd och riva så saktade jag av och det blev bättre. Vill ju inte att hästen ska slå sig när han hoppade så otroligt fint, det är inte snällt!

LOOPEZ SB hoppade 110 och 120. Hade ett nedslag i båda rundorna. Hon hoppar så bra! Ska bli kul att se hur hon utvecklas framöver!

GINA, CAHLUA och ACINDO SB hoppade bara 120 klassen. Alla tre var felfria och hoppade grymt bra! GINA kom åtta, CAHLUA kom femma och ACINDO SB vann!!!!

Det var jätteroligt att vinna! Johanna sa efteråt att: "Det där var ju roligt, ACINDO är tillbaka där allt började, det var ju i det här ridhuset som jag hoppade in henne för tre år sedan när jag hade praktik hos dig!"

Så det var extra roligt!

GRATTIS till Therese och SAMBALOLEC som var felfria i 1 meter och dubbelnolla i 110 och kom femma! Två rosetter med hem!

Rebecca Jansson gjorde en riktig prestation och var delad tvåa i 120 med sig själv samt fyra!!!

Anette som tränar för mig var felfri i 110 med sin unghäst, Grattis!!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.