Tettes blogg

Tettes blogg

Musik i bilen!

Mars 2011Posted by Tette Fri, April 01, 2011 01:24:03

Efter tävlingarna i söndags så stannade jag kvar i Kungsbacka till måndagen. Då åkte jag med bil och trailer ner till Flyinge. På em när jag var färdig där så åkte jag upp till Kungsbacka igen, hämtade en häst och åkte sedan hem till Hallstahammar. Så på lite mindre än ett dygn avverkade jag 105 mil körandes bil och trailer genom vårat avlånga land! Det blev många kaffestopp på vägen hem!

Det blev ett antal timmar och är man ensam så gäller det att skaffa sig sällskap i form av musik! Eftersom jag gillar det mesta i musikväg så har jag en hel del skivor i bilen. Det är tur, för det är inte alla gånger jag åker ensam och det gäller att välja musik så det passar resesällskapet!

Björn och jag har i stort sätt samma musiksmak. Det är en salig blandning av allt från Madonna till Eminem!

Ibland vill Björn lyssna på Limp Bizkit och det går jag med på till en viss gräns, efter några låtar räcker det för min del, lite för tung musik efter en stund. Istället vill jag kontra med Meatloaf. Björn brukar få nog av "köttfärslimpan" efter en stund, men det gäller att kompromissa!

När jag hade SAMBALOLEC kvar i mitt stall och hennes ägare Dick körde lastbilen på tävling så var vi helt eniga om en och samma musik - Michael Jackson! Då poppade vi så högt och vilt att vi nästan dansade "moonwalk" på instrumetbrädan under färden!

När pappa och mamma åker med på tävling, vilket oftast varit när det är långt iväg som till Falstebo och flyinge, då gäller det att välja musik med omsorg! Spelar jag för mycket Shakira eller U2 brukar pappa efter ett tag säga: "Stäng av den där skiten, jag vill höra motorljudet"!!!

Så när han kör då får jag plocka fram Elvis, The Corrs, The Boppers, Phil Collins eller Pavarotti!!! Ni kan ju tänka er, 9 timmar i lastbil med Pavarotti eller Paul Potts!

Men jag kan lova er att gränsen för vad till och med jag ville lyssna på, den kom när mamma hade en egen CD med sig. Musiken från kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop!!!!!!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.