Tettes blogg

Tettes blogg

Min födelsedag idag!

September 2010Posted by Tette Wed, September 29, 2010 15:26:36

Tänk att solen alltid skiner och det är blå himmel på min födelsedag! Det är sant, jag kan inte minnas att det någonsin varit dåligt väder den 29 september!

Firar födelsedagen genom att vara barnvakt till systers två små gullpojkar! Ganska bra för då får förkylningen en chans att förhoppningsvis försvinna när jag bara är inne och passar barn! Vi ska ge oss ut i det fina vädret en sväng, och så ska jag åka in till bageriet och hämta några tårtor som jag beställt, mums!

Johanna och Linnea rider de hästar som ska ridas idag, Matilda ska longera Lutricia, så för mig blev det en hästfri dag helt plötsligt! Johanna gav mig även bästa presenten, hon fodrade frukost i stallet så jag fick sovmorgon!!! Den varade till kl 8, då kommer mamma och ringer på dörren med en stor bukett blommor och sång!!! Kände mig lite yrvaken där jag stod i foppatofflor, badlakarn runt kroppen och håret åt alla håll, vilken syn

Igår var det en fullspäckad dag. Var hem till Pether Markne och tränade LAGANA på fm. Det gick riktigt bra, hon var så lugn och fin. Jättebra övning också, svår men bra.

Vi red ut de andra hästarna i skogen Linnea och Jonna fixade i stallet och så blev det tårta då Jonna gjorde sin sista praktikdag hos oss. Vi kommer sakna henne!

AMETHYSTS ägare Camilla var här och hälsade på och red på sin häst för första gången. Det gick bra! Jag tror Camilla var lite chockad att hon nu red på AMETHYST som har varit så svår att rida in. Härlig känsla även för mig att se hästen och sin ägare på ridtur!

Camilla och AMETHYST!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.