Tettes blogg

Tettes blogg

ARCHI till final på Flyinge!!!

September 2010Posted by Tette Wed, September 29, 2010 12:10:09

Tävlingen i söndags gick bra. Det började kl 08 med andra omgången i fyraårs championatet där ARCHI var med. Hinderhöjden låg nu på 1,05 meter. Jag kände redan när jag satt upp att han var laddad och pigg. Vi har märkt på de få gånger han har varit ute och tävlat att han blir bättre och bättre för varje klass. Han hoppade felfritt även i andra omgången och fick bra poäng. Totalt efter två dagar så slutade vi på sjunde plats och det blev finalbiljett till Flyinge!

Jag sadlar ARCHI inför prisutdelningen. Tomas håller täcket och Matilda hästen. Alla har vi våra uppgifter i vårt team!

Prisutdelare och dommare i klassen var Jens Fredricsson och Marianne Leffner.

Tomas Torgelsen, glad hästägare/uppfödare av ARCHI som är efter Camaro M-Irco Marco.

120 klassen på em red jag med GINA, ACINDO SB och AMOORINA. GINA rev sista hindret i omhoppningen, mitt fel, red lite dåligt på det hindret. AMOORINA gjorde en bra runda med fyra fel och ACINDO var felfri.

I 130 klassen red jag fem hästar, svettigt värre...Det blev en fyrafels klass för mig. Hästarna hoppade jättebra. GINA och LUTRICIA hade fyra fel i grundomgången, LAGANA hade ett ner i omhoppningen. Jisses vad pigg hon var, så glad att få vara på tävling igen! ACINDO hade fyra fel i avd B, det räckte till pris. Så hon hade tre priser på tre starter i helgen, inte illa!!!

Måste tillägga att det var roligt att tävla på Strömsholm inomhus igen nu när de lagt in nytt underlag. Inga halkiga svängar längre!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mikaela Thu, September 30, 2010 18:38:16

Grattis till fina framgångar! Brukar titta in hos dig via Pernillas länk.

Tänkte att det var dax att "säga" något.... Härliga hästar och skön inställning!

Tittar in igen.