Tettes blogg

Tettes blogg

Uppdatering!

Juni 2018Posted by Tette Fri, June 29, 2018 14:54:13
Nu får det bli en uppdatering om vad som hänt sen sist! Jag har haft massor att göra med ridning, träning, tävling, hagbygge, midsommar och allt annat här på gården!

Före midsommar så var det tävling onsdag och torsdag på Vänsta. Mycket trevlig tävling som fler borde åka till när de gör allt så bra!
Vi var där med tre hästar. På onsdagen tävlade LILL-LADY och CELVIN med Malin och Jacqueline. De hoppade 1 meter och gjorde det jättebra. CELVIN och J kom tvåa och LILL-LADY och Malin hade ett ner.
På torsdagen så tävlade vi alla tre. Först så hoppade Malin och LILL-LADY felfritt i 1,05 meter, en riktig kanonrunda! I 110 klassen hoppade CELVIN och J felfritt och kom tvåa!!! Deras första gemensamma 110 och första gången ryttaren hoppade den höjden på tävling så det var superkul! Stolt tränare får jag vara till de här duktiga tjejerna och mina hästar.

CELVIN och J!

Malin och LILL-LADY!

Sen tävlade jag två klasser med CASH FLOW. Det är verkligen en liten hjärtehäst, hon är så cool!

I första klassen 115 var vi felfria och om tvåa! Pappa var med!

Nästa klass 120 gick det ännu snabbare, VI VANN!!!!

Midsommar firade vi här hemma. Åt god mat, hoppade hästarna på midsommarafton och fortsatte med att bygga en till hagen till våra ponnys!
Så nu är jag klar med två hagar av fyra!


Björn hjälpte mig att spetta lite stolp när jag själv fått blåsor i händerna efter allt spettande, fast jag hade handskar!


Att rida ute på ängarna och jobba hästarna är helt underbart!

Vi har även varit på seminstationen och nu är två av våra ston dräktiga, det är jättekul!

En blivande CONTANT Q häst! (bilden inte helt rättvisande, lite ojämn)

Även detta inlägg avslutas med en bild på Alice och HUBBE, denna gång med kjol och glitterskor!

Nu ska jag göra klart och lasta LOVELY och åka till Sportriders och tävla. Det är Div 1 lagfinal idag och imorgon!Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.