Tettes blogg

Tettes blogg

Blandad ridning idag!

Januari 2014Posted by Tette Thu, January 30, 2014 01:02:14
Att ha en dag med varierad ridning är härligt, variation förnöjer!
Malin och jag har haft en bra plan idag och då flyter det på som det ska med ridning, hästar in och ut från hagar, mockning, vatten, höpåsar, lunch och lite tvätt.

Vi började med att rida ut långa mormorsrundan med CARLINA som draghjälp till LILL-LADY, Idag kom första bockarna på fältet från den lilla ladyn när vi galopperade. Malin parerade bra och satt kvar i sadeln. Resten av rundan var lugn och LADY gick till och med först på slutet av rundan.

Jag ser lite mer frusen ut än Malin!!!

CELVIN och LORD har hoppat idag. En del bus under hovarna men de hoppade bra, CELVIN visade fina språng och fin känsla.

Avslutade dagen med att träna dressyr på CASH FLOW och ACINDO för AC. CASH var duktig, den lilla energiska damen. Har en del att jobba på med galoppen för att få henne avspänd och behöver göra mycket övergångar trav-galopp-trav-galopp. Vi var nöjda med henne och kul att jobba vidare.
ACINDO har utvecklats mycket på de här veckorna vi tränat, Rider henne varje gång för AC och varierar sedan med de andra hästarna.
Nu när jag sitter upp och börjar rida och trava så känns det så häftigt, så mycket häst som vuxit fram!

Blev extra lycklig när vi kom i galopp på kortsidan in på diagonalen i en sluta. Sedan rakt fram och fortsätta i förvänd galopp längs den andra kortsidan, rakrikta hästen på långsidan och ett galoppombyte mitt på långsidan rakt fram. Vi satt det i båda varven och då mötte mina mungipor öronsnibbarna i ett STORT leende!!!!

Dressyrträning för AC för några veckor sedan då jag red EDWONDO.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.