Tettes blogg

Tettes blogg

Första dagen av elva tävlingsdagar på Sundbyholm!

Juli 2013Posted by Tette Wed, July 24, 2013 22:14:25
Nu är tävlingarna på Sundbyholm igång! Uppvärmningsklasser idag, imorgon tävlar vi på riktigt!
Jag kommer hoppa 130 och 140 klassen som är de första klasserna imorgon. Efter de börjar SM klasserna, första kvalet för juniorer, unga ryttare och seniorer. De rider sitt andra kval på fredag och finalerna går på söndag.
Jag kommer rida kvalklasser på fredag i 130 och 140 som har sina finaler på lördag.
Veckan därpå är det tävlingspaus på måndag, sedan fortsätter tävlingarna tills på söndagen, jag kommer rida alla dagarna då.
Superbra med en sådan fin tävlingsplats på nära håll och med tävling i flera dagar så alla hästar kan vara med.

Det gick bra idag, hoppade alla fyra hästarna i 130 klassen. CARLINA SB och ACINDO SB hade båda ett nedslag var. EDWONDO och CAHLUA var felfria. Hade en bra känsla på alla hästarna. Med CAHLUA hoppade jag dessutom stora vattengraven, som man kunde välja istället för den vanliga. Hon flög över!


ACINDO SB på Sundbyholm tidigare i år.

Vädret var helt fantastiskt idag, man har svettats en del! När vi lite halvt höll på att gnälla på värmen var det någon annan som påminde om att det är snart vinter. Så jag säger bara, njut av sommaren och värmen!Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.