Tettes blogg

Tettes blogg

Bisvärm i halsen...

December 2011Posted by Tette Thu, December 29, 2011 01:07:21

Oh nej, lagom tills det är dax att börja rida igång hästarna på riktigt och träna så känns det som om jag ska bli sjuk :-( Känns nu som att jag har en bisvärm stickandes i halsen, tung i huvudet och ont i kroppen. VILL INTE!!!!!

Så denna kväll blev lugn, soffläge och film. Kollade på Jägarna 2. Den var läskigt bra! Ville stänga av där ett tag och gömma mig under täcket! Jag vet, jag är lite feg. Skulle aldrig i mitt liv titta på skräckfilm...

Kom på att jag inte skrivit så mycket om fölet och rantadou. Jag skilde på dem i slutet av november. Då var fölet sju månader. Rantadou flyttade hem till min kompis Pernilla för att bo där i några månader. Känns bra att hon fick komma ifrån fölet ordentligt och allt har gått bra. Fölet som har fått ett namn för länge sedan, men som jag också glömt skriva, hon mår bra. Gnäggade efter mamma en gång, sedan var det bra. Odramatiskt och skönt!

Hon heter COHIBAS LADY!!!

COHIBAS LADY e: Cohiba u: Rantadou ue: Rastell

Pappa COHIBA e: Chacco Blue-Acord ll

Mamma RANTADOU e: Rastell-Tamburin. Rantadou är uppfödd av mamma och pappa. Hon föddes 1991. Det var den första häst jag red svår hoppning 150 på!