Tettes blogg

Tettes blogg

Äntligen färdigt!

September 2010Posted by Tette Fri, September 10, 2010 23:19:20

Yes, nu är stallet färdigmålat och alla plaketter tvättade och uppspikade igen! Är riktigt nöjd med nya färgerna vitt och grått, blev ljust och fint. Jag vet att jag är barnsligt förtjust i mina priser :-) Men om jag har en dålig dag och allt känns mindre bra, då kan jag bara gå och ställa mig framför plakett-väggen så känns det bra igen!!! :-)

Det tog sin lilla tid att plocka ner allt...

Så ska de upp på väggen igen...

Så här fint blev det, jag är riktigt nöjd med min plakett-vägg!!!

Igår red vi ut alla hästar så de fick galoppera och busa lite. Idag trimmade jag markarbete och bommar, hoppade lite studs. Tycker inte att de behöver hoppa så mycket nu när de tävlade förra helgen och ska tävla på söndag igen. LAGANA red jag ett halvlångt dressyrpass på idag och allt känns helt normalt. Jag vill bara ta det lite försiktigt några dagar och försäkra mig om att hon mår bra, vilket hon gör!

Är fortfarande lite i chock efter clinicen i onsdags då CARLINA var så duktig! Hon ska tävla imorgon, även LOOPEZ SB, MAX och ARCHI.

Jag hoppade LOOPEZ igår och det kändes kanonbra! Det är ju Matilda som hoppar henne i vanliga fall. Nu är hon på praktik hos Svante Johansson, så då "får jag tillbaks" min häst!