Tettes blogg

Tettes blogg

God fortsättning på det nya året!

Januari 2019Posted by Tette Thu, January 03, 2019 22:22:10
God fortsättning på 2019!!! Hoppas att ni alla har haft en bra jul och ett härligt nyår!
Här har det varit lugnt och skönt och jag har försökt att ta det lugnt och vila. När vi nu drar igång det nya året med allt vad det innebär med ridning, träning, nya och gamla hästar så blir det fullt upp. Jag vet ju att när jag väl drar i spaken och rider igång hästarna, då är det hundra procent, i allt!

Efter sista tävlingen som var i Södertälje så har alla hästarna haft vila. Vi har ridit ut mycket i skogen, joggat lätt och longerat. Inga hårda träningspass i varken dressyr eller hoppning. Den här lugna perioden är viktig för både hästarnas och våran återhämtning. Det ska bli så kul att nu träna igång och köra vinterträningen. Första tävlingen blir inte förrän vecka nio, så vi har två månaders träning framför oss. Den här perioden värdesätter jag så mycket, det är kul med träning och bara ha fokus på det. Sen när tävlingarna drar igång så finns det många fina tävlingar framför oss.

En resume av 2018 måste jag skriva ihop, det ska bli kul att titta tillbaka på året som gått, en fantastiskt bra år för oss med hästarna!

Nu rider vi in i 2019!