Tettes blogg

Tettes blogg

Snabbast men inte bäst...

Maj 2018Posted by Tette Sat, May 05, 2018 22:28:09
Tävling igår och idag på Sportriders, en tävling som är en favorit! Hästarna trivs där och har hoppat bra! Igår var vi där med CASH FLOW och LORD. I den första klassen kom CASH FLOW tvåa!!! I den andra var hon jättefin, tyvärr ett nedslag, men kändes så bra. Hon var följsam och med mig hela tiden, härlig känsla.

LORD hoppade 130 klassen, vi var ruskigt snabba, jag vände innan för överallt och han var med på noterna. Tyvärr rev vi bakbommen ut ut kombinationen, näst sista hindret, annars hade vi vunnit för vi var så snabba...

Idag red jag först LOVELY i 135 klassen, snabbast tid men inte felfritt, då vinner man inte...tredje klassen på en vecka när vi varit så nära seger...

Jag är otroligt glad för mina fina hästar och att vi är med och nosar på toppen. De hoppar så bra och ridningen är jag nöjd med. Det är bara påt igen. Mikael Whitaker sa en gång att man förlorar mer än vinner i den här sporten, det stämmer för mig den här veckan!!!

Men vi har en vinnare i stallet idag iallafall och det är STEFFE och JACQULINE!!!! De var på Rocklunda och tävlade. Hela stallgänget hade de med sig med pappa som chaufför och mamma, Malin, Towe och Janina. De startade en klass, var felfria, snabbast och VANN!!!
Deras första seger! Så roligt!!!