Tettes blogg

Tettes blogg

En hel vecka och sommartid!

Mars 2018Posted by Tette Tue, March 27, 2018 22:33:49
Då har det gått mer än en vecka sen jag skrev sist, vart tar tiden vägen? Det är nog för att tiden knappt räcker till och på kvällarna när jag är klar så är jag så trött så jag orkar inte skriva. En bidragande orsak till tröttheten på kvällarna, det är långa dagar med mycket jobb, i kylan. Sa till Björn för nån vecka sedan att på kvällarna känns det som när man varit i fjällen och åkt skidor hela dagen i kylan, det tar på kroppen. Snälla våren, jag längtar efter dig, har nog aldrig längtat så mycket som i år. Visst det är skönt med frusen mark och rena hästben och hundar, men det är så kallt.
Sen blev det sommartid på det och den där timmen, den känns. Vi skulle upp och åka på tävling, så då kunde jag knappt sova för jag oroade mig om telefonen ställde om sig eller inte. Ville inte försova mig! Vaknade vid tre-fyra tiden. Kollade klockan, hade den ställt om? Googlade fröken ur för att vara säker, ja ni hör, hur bra sov jag den natten ;-)
Nej nu ska jag sluta klaga, för snart är det vår, den skymtar bakom nästa veckasmiley

En "powernap" i bilen när vi kom fram till tävlingen i väntan på att lasta ut ponnyn.

Tävlingen gick jättebra, så det var roligt! STEFFE och Jacqueline hoppade felfritt och blev placerade femma i deras andra start för i år. Riktigt roligt!
På vägen hem stannade vi i Norberg och köpte "firarfika" på Elsa Anderssons konditori!
Gott med fika när vi kom hem.

Hästarna jobbar på bra, unga som äldre, tävlingshästar som träningshästar.

Uteritt i solen idag för att tanka energi.

Ska försöka hinna blogga lite mer, för det är ju roligt, eller vad säger ni?