Tettes blogg

Tettes blogg

På semester!

Januari 2018Posted by Tette Thu, January 11, 2018 15:06:22
Hello på er! Vi befinner oss nu i Vietnam, på en ö som heter Puh Quoc. Det är varmt och skönt. Vi bor just nu på ett mysigt och lugnt hotell som heter Vela Resort. Första tre nätterna bodde vi på en annan strand, Long Beach. Mycket folk, trångt, inte vår stil. Så vi rekade runt lite och hittade det här stället. Stranden heter Ong Lang Beach. Jättefint!

Resan började dock i Hong Kong dit vi flög från Arlanda med mellanlandning i Helsingfors. En av de bästa flygningar tror jag, Finnair=riktigt bra!
Hong Kong är en så häftig stad, wow! Vi hann med lite shopping, Temple Street Night market, åt god mat, ljusspel vid floden och det bästa, Afternoon Tea! Vi bodde billigt, ett liiiitet rum, mindre än en hytt på finlandfärjan men billigt och fräscht! Vi kommer att spendera några dagar i Hong Kong på tillbakavägen också.
Björn och jagsmiley
Afternoon Tea, bild på sne men ni ser hoppas jag!

Det roliga med den här resan var att vi bara hade bokat Hong Kong. Sen fick vädret avgöra vart vi skulle. Så i Hong Kong valde vi efter vädret och det blev Puh Quoc. Vi ville inte uppleva så mycket regn som vi gjorde förra året när vi var i Thailand. Sen blev det bra där också men sex dygn med galet mycket regn...
Nu blev det ett nytt land och ny plats. Det jag kan säga om Vietnam är att människorna är väldigt trevliga!