Tettes blogg

Tettes blogg

Dressyrträning och flughuva!

Juli 2015Posted by Tette Mon, July 20, 2015 00:21:32
Tränade dressyr i fredags för AC med tre hästar. Så nyttigt och bra för oss. CASH FLOW överraskade med ett lugn och det betydde att jag nu kunde spänna bågen mer och rida ordentligt vilket känns jättekul. Fick bra hjälp med hur jag ska rida henne, det är inte lätt alla gånger så ACs träning är superbra.
LORD var inte jätte enkel, han stängde in sig lite i sin bubbla och var svår att komma fram till hela vägen. Jobbade vidare igår där vi slutade i fredags och då lossnade det ordentligt.
ACINDO var fantastiskt fin! Jag värmde upp och red utan att AC instruerade, utan på egen hand för att hon ville se hur jag gör när jag sitter i min ensamhet. Jag fick mycket väl godkänt vilket är jättekul för då rider jag rätt. Sen gjorde vi lite svårare övningar och det gick bra. Hon blir lite laddad när vi gör många byten, ACINDO är så arbetsvillig och vill göra rätt. Så det ska jag jobba lite mer på.

Vi har en hel del insekter och vidriga bromsar hos oss när det är soligt och vindstilla. Hästarna har sina nät täcken och luvor i hagen, då är de skyddade och kan koppla av.

LORD har den helt klart galnaste luvan!!!! Fick den i present av en ponnyelev!!!

Vi red ut i skogen och klädde på dem nättäckena och det fungerade hur bra som helst och vi kunde njuta av skogen utan massa bromsar som stressade hästarna.