Tettes blogg

Tettes blogg

Hopptränat-SÅ KUL!!!

September 2013Posted by Tette Thu, September 26, 2013 22:29:51
Jag hopptränade idag som sagt och det var så roligt!!! Har fina hästar och det känns kul att jobba vidare med de.
Hoppade CELVIN, LORD, CARLINA och CASH FLOW. Fick en riktigt bra känsla på alla fyra. Det känns så roligt att vara igång igen!

Dax för träning för Tomas.

CASH FLOW fick jag jobba med en del först för att få henne lugn och att fokusera på mig och vad vi skulle göra. Det är en speciell dam som jag oftast rider själv, alla dagar. Nu när jag varit skadad och på semester har hon ridits av nästan alla i stallet och det märks på henne. Inte för att de andra rider sämre utan för att det är mer en enmanshäst som behöver känna samma signaler varje gång från den som sitter på ryggen. CAHLUA var precis lika dan. Henne red jag själv alltid, ibland red Tomas henne också och det fungerade jättebra. Annars var det bara jag. Skritta ut i skogen kan de göra med vem som i sadeln men trava, galoppera, dressyra och hoppa. En del hästar är så. ACINDO är raka motsatsen, henne kan alla rida på och det fungerar bra!

LORD på väg mot travcavaletti som vi gjorde som uppvärmning.


Efter det galoppcavaletti på volten. Även på rakt spår med sex eller sju språng mellan bommarna. Sen hoppade vi en kortare bana med sju språng. Hoppade den två varv.

CELVIN hoppar högt över!

LORD.

CELVIN.

Cool bild på LORD! Malin hon kan fota hon!

Nu ska jag ut och kvällsfodra, hästarna är ryktade och klara, skönt! Nu ska de bara ha hö och lite klappar!