Tettes blogg

Tettes blogg

Nöjd!

September 2013Posted by Tette Mon, September 23, 2013 22:26:20

Tävlade igår och det började mindre bra med att vi inte fick igång lastbilen. Första gången på fyra år sen vi köpte den som det strulade till sig så det är inte hela världen, men nya batterier får det bli nu.


Det fick bli att lasta om hästarna (cash flow fick stanna hemma, fick inte med henne utan lastbilen) till trailers och alla grejer in i skuffen på bilarna, TACK AC BENGTSSON för lånet av din trailer!!!


När vi väl kom fram gick det bättre! Kul att vara på tävling igen även om det kändes lite ringrostigt och mina lår skakade lite efter några språng! Har ju bara ridit ordentligt fyra dagar på en månad. Hästarna är i fint trim tack vare alla snälla i teamet som hjälpt till så de kändes fina, värre med mig själv!


Red helt ok, och i första klassen hoppade ACINDO hem en femteplacering och en grön rosett! CARLINA hoppade fina språng men fick med sig två bommar. I 130 klassen var de duktiga båda två även om vi inte var felfria.
Syftet med tävlingen var mest att komma igång och känna på allt igen. Det är ju inte det optimala när man heter Therese Nyman att inte ha ridit hästarna själv i en månads tid och trimmat för min egen känsla eftersom jag älskar att ha full koll på allt, men nu var det att komma igång och att ha den dagen som ett avstamp för fortsättningen.
Nu ska jag rida på och skava skinkorna i sadeln så de blir möra fram till nästa tävling och nästa och nästa!

Johanna fotade igår!