Tettes blogg

Tettes blogg

Dålig * 2

Juli 2013Posted by Tette Mon, July 08, 2013 22:21:51
Nu är jag dålig på två sätt, dels fysiskt med dunderförkylning och värk i halsen och sen på att blogga. Det sistnämnda kan ha med det förstnämnda att göra???!!!

Hade som ambition att trimma hästarna själv i fredags men det gjorde jag inte. Vaknade med fruktansvärd halsont. Tog det lugnt med förhoppningen att vara frisk på lördagen och som tur är har jag duktiga tjejer som hjälpte mig att rida hästarna.

Kände mig inte frisk på lördagsmorgonen men ville väldigt gärna tävla de här fyra hästarna så då gjorde jag det. Mådde under dagen bättre än vad jag vågade hoppas på.

Tävlingen gick strålande bra och hästarna var duktiga. Det var CELVIN som hoppade felfritt först i en meter klassen, i 110 hade vi två nedslag.

CASH FLOW hoppade en meter och 110, felfritt i båda klasserna!

I nästa klass hade jag EDWONDO och LADY LOVE till start. Det var första gången som LADY hoppade i avdelning A bland de äldre hästarna. Det får en sexåring göra om de hoppat felfritt i avdelning B, unghästavdelningen. LADY har nu flera felfria 120 klasser så tyckte det var kul att testa henne lite mot klockan.

Hon var duktig, felfri och galopperade på och svängde lagom snäva vägar, det blev till slut en tredje plats i klassen, som vanns av mig på EDWONDO! Hans första seger någonsin!!!!

EDWONDO!

Härlig dag i värmen!!! Min pappa fyllde även år i lördags så det blev firande av honom på kvällen.

Tävlade även igår söndag och det var varmare och mer bromsar. Hästarna jobbade på och jag med. Stressande med alla bromsar som skulle attackera hästarna, det gick inte ens att stå stilla i 30 sekunder så var hästen hysterisk. Så när jag värmde upp Edwondo till hans första start så var det bara att trava och galoppera nästan hela tiden, gick att skritta lite. När jag kom ut från banan var jag nog mer slut än hästen för att vi inte kunnat pausa något.

EDWONDO hoppade först 120 och tyckte nog att det börjar kännas lite enkelt, petade två hinder. Han hoppade mycket bättre i 130 klassen, som var hans fjärde start på den höjden och det kändes bra.

LADY LOVE hoppade superfint i 120 klassen. Jag skulle suttit upp lite mer till sista hindret så hade hon varit felfri, nu rev vi det och det får jag ta på mig. Får skylla på förkylningen...

CELVIN hoppade riktigt bra i 110 klassen, ett nedslag, många bra språng.

CASH FLOW får nog bli helgens stjärna eftersom hon var felfri på söndagen igen!

Lotta, Malin och CASH FLOW!

Idag fick jag en käftsmäll tillbaka av min kropp för att jag åkte och tävlade, den mår inte bra. Spelar ingen roll att jag vill vara frisk, den är förkyld, snorig, halsen värker och det är hängigt. Har inte tid med det, eller som min kompis Jessica sa i telefonen: -Vi har väl aldrig tid att vara sjuka, det passar aldrig in!!!